Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !


Salam, saya teruja untuk menyertai pertandingan mencari harta karun dalam blog anjuran ben ashaari.com.
Pencarian Harta Karun di Blog...tak sabar nak tahu bagaimana acara ini dijalankan.
Sebenarnya saya mula berblog ni sejak 2005 lagi. tapi berapa aktif..macam-macam blog dah dibuat..tapi selalunya blog tu tak hidup. Mungkin sebab masa tu tengah belajar jadi tak de masa kot...Mungkin sebab persaingan dengan Facebook...rasa macam FB lagi best sebab dapat feedback on the spot. Dapat nampak siapa kawan kita..dan macam-macam sebab lagi....
Bila dah lama berFB, kawan pun dah ramai..rasa macam tak seronok pula FB tu..Baru dua tiga bulan ni rasa nak hidupkan semula blog saya..jadi saya pun mulakan blog ni bertujuan untuk menyatakan sesuatu pandangan tentang sesuatu peristiwa yang dapat menjadi ikhtibar kepada diri ini dan juga pembacanya (kalau ada yang baca). Juga saya berblog supaya dapat memantapkan gaya penulisan saya yang semakin pupus kerana tidak menulis.
Saya berharap dengan menyertai pertandingan ini, saya dapat bertemu dengan rami lagi kenalan baharu secara maya.
Salam perkenalan En Ben dan rakan blogger.
BushroLimuna

2 comments:

  1. hai awak..
    salam perkenalan dari mamat..
    mamat pun dah join..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih mamat...nanti saya lawat blog awak

    ReplyDelete